一级女人毛片人一女人-一级女性大黄生活片免费-一级女性全黄久久生活片-一级女性全黄生活片免费-国产美女在线一区二区三区-国产美女在线观看

中文
News
News
News and information

Home > News > News Information

Reasons and Solutions for Defects in Hardware Bullet Bending Parts
Time : 2024-04-09 Click count : 1613

Reasons and solutions for defects in precision metal stamping processing and metal spring bending parts


1、 The curved end face bulges, and the outer surface of the curved rounded corner strip tilts at both ends

Analysis reason: When bending, the outer surface of the lotus harvesting is pulled along the circumferential direction, the material on the inner surface is compressed, and the two end faces in the lotus harvesting direction are squeezed. When the concave die has a small fillet, warping will occur.

Solution: 1. In the final stage of bending, there should be sufficient correction pressure; 2. Adapt the fillet radius of the concave mold to the outer fillet of the curved part; 3. Add subsequent molding processes.


2、 Bending causes deformation of the hole

Analysis reason: When the hole spacing is close to the bending curve, the pressure on the outside of the bending key causes the side of the hole near the bending curve to stretch outward.

Solution: 1. The edge distance of the hole of the bent part should not be less than the limit distance; 2. Correct the bending process by considering bending first and then punching.


3、 Cannot guarantee the hole size after bending

Reason analysis: 1. The unfolded size of the bent part is incorrect; 2. Caused by material rebound; 3. Unstable positioning.

Solution: 1. Accurately calculate the size of the blank; 2. Add calibration processes or improve the structure of bending molds; 3. Improve the bending process or increase process positioning.


4、 After bending, the axes of the two holes are misaligned

Analysis reason: The rebound of the material changed the bending angle, resulting in a misalignment of the centerline.

Solution: 1. Add a calibration process; 2. Improve the structure of the bending mold to reduce bending rebound; 3. To improve the manufacturing process, you can first bend and then punch the holes on both sides.


5、 The bending curve is not parallel to the centerline of the two holes

Reason analysis: 1. Unreliable positioning leading to material displacement errors; 2. Unbalanced bulges appear in the curved area where the bending height is less than the maximum height.

Solution: 1. Improve the positioning method of bending process, etc; 2. Increase the height dimension and then cut off the excess curved edges of the raised part.


6、 For parts with a pair of gaps in the middle, both feet will experience deflection

Analysis reason: Uneven force on the straight edges on both sides of the incision.

Solution: 1. Improve the structure of the bent part; 2. Increase the process allowance at the incision site, seal the incision, bend it, and then cut it off.


7、 After bending, deformation occurs in the width direction, and the bent part has a bow shaped deflection in the width direction

Analysis of the reason: The stretching and load-bearing capacity of the bent part in the width direction are inconsistent, resulting in twisting deformation and deflection.

Solution: 1. Increase pressure during the bending process; 2. Add a correction process; 3. Make the fiber direction of the material form a certain angle with the bending curve.


8、 The bending height dimension is unstable

Reason analysis: 1. The height dimension is too small; 2. Asymmetric rounded corners of concave molds; 3. The positioning of the raw material process is unreliable.

Solution: 1. The bending height dimension should not be less than the minimum limit. Public welfare compensation can be increased by bending first and then cutting off the compensation part; 2. Correct the rounded corners of the concave mold; 3. Add processes or adjust process positioning.


9、 There is a crack on the outer side of the bend

Analysis reason: 1. The radius of the curved inner corner is too small; 2. The direction of the material fibers is parallel to the bending curve; 3. The rough cutting burrs are bent outward; 4. Poor plasticity of materials.

Solution: 1. Increase the radius of the convex mold fillet; 2. Change the cutting layout; 3. Move the burrs to the inside of the curved part; 4. Annealing or using materials with good plasticity.


10、 There are indentations on the surface of the bent part

Reason analysis: 1. The fillet radius of the concave mold is too small; 2. The surface of the concave mold is rough, and the gap between the concave and convex molds is too small.

Solution: 1. Increase the fillet radius of the concave mold; 2. Adjust the gap between the concave and convex molds.


11、 The curved surface is compressed, causing the material to become thinner

Analysis reasons: 1. The concave die has too small rounded corners; 2. The gap between the concave and convex molds is too small.

Solution: 1. Increase the fillet radius of the concave mold; 2. Increase the gap between the concave convex films.


12、 The bottom of the U-shaped bent part forms an arch

Analysis reason: The concave mold does not have a top material device.

Solution: Add a top material device or add a calibration process.

News Related news
国内精品久久久久精品爽爽| 中文无码日韩欧免费视频| 中文天堂网在线最新版| 丰满少妇偷人51视频在线观看| 九九九精品成人免费视频7| 日本真人边吃奶边做爽动态图| 亚洲精品无码aⅴ中文字幕蜜桃| JEANASIS日本| 极品国产主播粉嫩在线观看| 人人爽人人澡人人人妻百度 | YEEZY380蜜桃粉和白色| 国产在沙发上午睡被强| 人人妻人人澡人人爽秒播| 亚洲色国产欧美日韩| 国产成人精品久久一区二区三区| 裸体美女扒开下部无遮挡网站免费| 婷婷久久久亚洲欧洲日产国码AV| 综合偷自拍亚洲乱中文字幕| 国产亚洲曝欧美不卡精品| 欧美又粗又大BBBB疯视频AV| 亚洲乱亚洲乱妇无码| 丰满少妇被猛烈高清播放| 久久综合九色综合欧洲98 | 在线观看大片免费播放器| 国产精品久久久久一区二区三区| 欧美成人精品三级网站| 亚洲国产精品嫩草影院久久| 丰满老熟好大BBBBBB| 男男腐啪GⅤ小受无套进入 | 国语做受对白XXXXmp4| 日产乱码一二三区别免费必看 | 熟妇的荡欲BD高清| 79年熟女大胆露脸啪啪对白P| 极品人妻系列少妇系列| 丝袜一区二区三区在线播放| ASIAN明星裸体合成PICS| 精品国产AⅤ一区二区三区V免费| 少妇厨房愉情理9仑片视频| 2023年最新绝伦推理片推荐| 精品久久无码中文字幕| 无码国产精品一区二区免费虚拟V 无码国产精品一区二区免费式直播 | A∨无码天堂AV| 久久发布国产伦子伦精品| 无码久久精品国产亚洲AV影片| CHINESE新版少妇嫖妓VI| 久久久久久久久久久精品| 亚洲 成人 无码 在线观看| 成人免费无码大片A毛片18| 免费A级毛片无码韩国| 亚洲欧洲日韩综合色天使| 国产精品爽爽V在线观看无码| 人善交ZZZZXXXXX另类| 18禁裸乳啪啪无遮裆网站| 久久精品国产99国产精品澳门| 无码中文字幕在线播放2| 吃奶呻吟打开双腿做受视频| 欧美胖老太牲交XXⅩXXX| 又嫩又紧欧美12P| 精品影片在线观看的网站| 性猛交ⅩXXX富婆video| 国产成人精品视频ⅤA秋霞影院| 人妻熟妇乱又伦精品视频| 51精品人人搡人妻人人玩| 久久久亚洲熟妇熟女中文字幕 | FREE紧VIDEOXX粗又长| 乱人伦中文无码视频| 亚洲欧洲老熟女AV| 国语对白国产成人AⅤ片| 四川老妇山边性对白| 成人无码精品无码社区| 欧洲无人区码SUV| 337P粉嫩日本欧洲亚洲大胆艺| 久久婷婷五月综合色国产香蕉 | 国内少妇偷人精品视频免费| 婷婷色综合AⅤ视频| 动漫精品中文无码卡通动漫| 人妻少妇偷人精品无码| 99久热RE在线精品99RE| 妺妺窝人体色www聚色窝| 在线观看中文最近最新观看| 久久精品无码中文字幕老司机| 亚洲国产精品无码一区二区三区| 国模GOGO无码人体啪啪| 性孕交大肚子孕妇| 国产无人区卡一卡二卡乱码 | 国产精品导航一区二区| 天堂√在线中文官网在线| 岛国片无删减上线| 日韩AV无码免费播放| 波多野结衣片全部电影| 日本大乳高潮视频在线观看| ぱらだいす天堂中文网WWW在线| 欧美噜噜久久久XXX成人高潮| 99久久人妻无码精品系列蜜桃| 男女猛烈XX00免费视频试看| 最新AV片免费网站入口| 美区APPSTORE精品| 12一14性XXXXX国产| 妺妺窝人体色WWW聚色窝丿| 2014AV天堂| 欧美老熟妇XB水多毛多| DY888午夜福利视频| 強暴強姦AV正片一区二| 八旬老太太BGMBGMBGM性| 日本护士毛茸茸XX| 成在人线AV无码免费高潮喷水| 日韩人妻高清精品专区| 风流老太婆大BBWBBWHD视| 四季亚洲AV无码一区在线观看| 国产成人久久综合第一区| 脱岳裙子从后面挺进去视频| 国产精品永久久久久久久久久| 性欧美XXⅩXXOO护士HD| 狠狠爱五月丁香亚洲综合| 亚洲欧美日韩精品成人| 久久国产精品久久久久久| 伊人久久大香线蕉AV色婷婷色| 免费国产AV在线观看| av 成人 亚洲无码| 日本高清视频WWW| 公交车上拨开她湿润的内裤| 无码成人AⅤ免费中文字幕| 国产午夜男女爽爽爽爽爽| 亚洲VA成无码人在线观看| 久久精品人人做人人爽电影蜜月| 一区二区三区四区黄色网站| 妺妺窝人体色www婷婷| А√新版天堂资源在线BT| 日韩一区二区三区精品视频| 国产成人一区二区| 亚洲成A人片在线观看WWW | 色情ⅩXXX欧美色妇HD| 国产精产国品一二三产区区别| 亚洲AV成人无码精品直播在线 | 成人奭片免费观看| 婷婷四房综合激情五月在线| 国产在线超清日本一本| 亚洲午夜无码久久久久蜜臀AV| 免费女人高潮流视频在线观看| 锕锕锕锕锕锕好污网站大全| 四十路の五十路熟女豊満| 国语自产少妇精品视频蜜桃| 亚洲一区二区三区日本久久九| 免费视频片多多视频免费高清| 拔萝卜日本视频在线观看免费| 体型差糙汉乖乖女| 皇上御花园HLH| 中文无码不卡中文字幕| 人妻AV无码一区二区三区| 国产成人精品自在钱拍| 亚洲精品人妻无码| 免费A级毛片无码免费视频APP| 潮喷大喷水系列无码| 午夜无码免费福利视频网址| 久久久精品午夜免费不卡| JEALOUSVUE日本人护士| 玩弄白嫩少妇XXXXX性| 精品无码中文字幕不卡| 18禁裸乳无遮挡啪啪无码免费| 日韩精品无码一区二区| 国产无遮挡18禁无码网站免费| 亚洲无人区码一二三四区别| 欧美猛少妇色XXXXX猛叫| 国产高清在线观看AV片麻豆| 亚洲精品中文字幕无码专区| 欧精国精产品一区| 国产AV大陆精品一区二区三区| 亚洲国产AⅤ精品一区二区蜜桃| 美美哒免费高清影院| 成人网站V片免费观看| 亚洲CHINESE男同志GAY| 免费观看大片的APP视频| 夫妻二人体验交换夫妻的后果| 亚洲精品欧美二区三区中文字幕| 欧美丰满熟妇BBBBBB百度| 国产成人AV无码永久免费| 亚洲欧美在线综合色影视| 欧美日本操逼视频| 国产精品夜间视频香蕉| 一本色道久久88加勒比—综合| 日本精产国品一二三产品| 狠狠久久精品中文字幕无码 | 国产卡一卡二无线乱码| 一本大道久久精品 东京热| 日本熟妇人妻XXXXX人电影| 好男人好资源影视在线| CHINESE FREE 高清| 亚州中文字幕午夜福利电影| 女班长给我看她小积积作文| 国产精品原创AV片国产日韩| 中文字幕人成乱码中国| 调教小SAO货撅起打屁股作文| 久久青草精品38国产| 大炕上的肉体交换农村乱睡| 亚洲日韩精品无码专区网站| 日产乱码一二三区别免费看| 久久99精品国产99久久6| 成人A级毛片免费视频| 亚洲日韩欧美成人一区二区三区 | 人人澡人人澡人人看添AV|