一级女人毛片人一女人-一级女性大黄生活片免费-一级女性全黄久久生活片-一级女性全黄生活片免费-国产美女在线一区二区三区-国产美女在线观看

中文
News
News
News and information

Home > News > News Information

Reasons and Solutions for Defects in Hardware Bullet Bending Parts
Time : 2024-04-09 Click count : 1616

Reasons and solutions for defects in precision metal stamping processing and metal spring bending parts


1、 The curved end face bulges, and the outer surface of the curved rounded corner strip tilts at both ends

Analysis reason: When bending, the outer surface of the lotus harvesting is pulled along the circumferential direction, the material on the inner surface is compressed, and the two end faces in the lotus harvesting direction are squeezed. When the concave die has a small fillet, warping will occur.

Solution: 1. In the final stage of bending, there should be sufficient correction pressure; 2. Adapt the fillet radius of the concave mold to the outer fillet of the curved part; 3. Add subsequent molding processes.


2、 Bending causes deformation of the hole

Analysis reason: When the hole spacing is close to the bending curve, the pressure on the outside of the bending key causes the side of the hole near the bending curve to stretch outward.

Solution: 1. The edge distance of the hole of the bent part should not be less than the limit distance; 2. Correct the bending process by considering bending first and then punching.


3、 Cannot guarantee the hole size after bending

Reason analysis: 1. The unfolded size of the bent part is incorrect; 2. Caused by material rebound; 3. Unstable positioning.

Solution: 1. Accurately calculate the size of the blank; 2. Add calibration processes or improve the structure of bending molds; 3. Improve the bending process or increase process positioning.


4、 After bending, the axes of the two holes are misaligned

Analysis reason: The rebound of the material changed the bending angle, resulting in a misalignment of the centerline.

Solution: 1. Add a calibration process; 2. Improve the structure of the bending mold to reduce bending rebound; 3. To improve the manufacturing process, you can first bend and then punch the holes on both sides.


5、 The bending curve is not parallel to the centerline of the two holes

Reason analysis: 1. Unreliable positioning leading to material displacement errors; 2. Unbalanced bulges appear in the curved area where the bending height is less than the maximum height.

Solution: 1. Improve the positioning method of bending process, etc; 2. Increase the height dimension and then cut off the excess curved edges of the raised part.


6、 For parts with a pair of gaps in the middle, both feet will experience deflection

Analysis reason: Uneven force on the straight edges on both sides of the incision.

Solution: 1. Improve the structure of the bent part; 2. Increase the process allowance at the incision site, seal the incision, bend it, and then cut it off.


7、 After bending, deformation occurs in the width direction, and the bent part has a bow shaped deflection in the width direction

Analysis of the reason: The stretching and load-bearing capacity of the bent part in the width direction are inconsistent, resulting in twisting deformation and deflection.

Solution: 1. Increase pressure during the bending process; 2. Add a correction process; 3. Make the fiber direction of the material form a certain angle with the bending curve.


8、 The bending height dimension is unstable

Reason analysis: 1. The height dimension is too small; 2. Asymmetric rounded corners of concave molds; 3. The positioning of the raw material process is unreliable.

Solution: 1. The bending height dimension should not be less than the minimum limit. Public welfare compensation can be increased by bending first and then cutting off the compensation part; 2. Correct the rounded corners of the concave mold; 3. Add processes or adjust process positioning.


9、 There is a crack on the outer side of the bend

Analysis reason: 1. The radius of the curved inner corner is too small; 2. The direction of the material fibers is parallel to the bending curve; 3. The rough cutting burrs are bent outward; 4. Poor plasticity of materials.

Solution: 1. Increase the radius of the convex mold fillet; 2. Change the cutting layout; 3. Move the burrs to the inside of the curved part; 4. Annealing or using materials with good plasticity.


10、 There are indentations on the surface of the bent part

Reason analysis: 1. The fillet radius of the concave mold is too small; 2. The surface of the concave mold is rough, and the gap between the concave and convex molds is too small.

Solution: 1. Increase the fillet radius of the concave mold; 2. Adjust the gap between the concave and convex molds.


11、 The curved surface is compressed, causing the material to become thinner

Analysis reasons: 1. The concave die has too small rounded corners; 2. The gap between the concave and convex molds is too small.

Solution: 1. Increase the fillet radius of the concave mold; 2. Increase the gap between the concave convex films.


12、 The bottom of the U-shaped bent part forms an arch

Analysis reason: The concave mold does not have a top material device.

Solution: Add a top material device or add a calibration process.

News Related news
JAVAPARSER教师HD| 最新版天堂资源官网在线| 一二三四免费观看在线视频| 黑人精品一区二区| 少妇性活BBBBBBBBB小说| 91人妻人人做人碰人人爽蜜闫| 久久WWW免费人成_看片| 亚洲AV无码精品色午夜果冻不卡| 第九午夜不卡影院| 男男车车的车车网站W98免费| 婷婷综合久久狠狠色成人网| 一区二区操逼视频| 国产精品内射后入合集| 欧美V日韩V亚洲V最新在线观看 | 免费A级毛片18禁网站APP| 在线观看AV片永久免费| 久久久久九九精品影院| 色一情一乱一乱一区91Av奶水| 把女人弄爽特黄A大片片| 久久人人爽天天玩人人妻精品| 天堂√最新版中文在线天堂| 51FUN吃瓜网-热心群众| 吃奶呻吟打开双腿做受视频免费| 麻花传媒网站永久入口视频| 亚洲AV永久无码精品无码流畅| 亚洲一区二区三区在线播放无码| 国产精品成人影院在线观看| 午夜成人理论福利片| 国产伦精品一区二区三区免费| 四虎国产精品永久在线| 2012电影在线观看神马影院| 精品一区二区三区在线观看| 少妇泬出白浆18P| 国产三级在线观看完整版| 亚欧乱色熟女一区二区三区| 国产精品一区二区久久乐下载| 国产一区二区精品久久| 麻豆人妻少妇精品无码专区2| 7777色情XXXX欧美| 久久精品国产免费播| 亚洲AV成人精品一区二区三区| 国产SUV精品一区二区四区三区| 性生生活色欲片性按摩| 成人国内精品视频在线观看| 色777狠狠狠综合| 俄罗斯IPHONE14PRO| 天堂岛最新版在线BT天堂| 吃奶呻吟打开双腿做受动态图| 清一区二区国产好的精华液 | 国产成人午夜在线视频A站 | 无遮挡粉嫩小泬久久久久久软件| 高清国产天干天干天干不卡顿| 无码专区人妻系列日韩精品| 国产精品久久国产精品99| 日日碰狠狠添天天爽| 波多野结衣放荡的护士| 日韩欧美中文字幕看片你懂的| 国产在线精品一区二区中文| 四虎成人精品国产永久免费无码| 国产精品亚洲VA在线| 亚洲AV综合色区| 久久久久久国产精品无码超碰| 亚洲日韩欧美一区久久久久我| 久久久久久久精品成人热小说| 艳妇乳肉豪妇荡乳AV| 久久人人做人人妻人人玩精品VA | 亚洲AV无码国产一区二区三区不| 国产精品无码一区二区三区在| 水蜜桃国产成人精品网站| 国产成人一区二区三区| 精品无码成人网站久久久久久 | 天天噜日日噜狠狠噜免费| 国产精品毛多多水多| 野花香HD免费高清版6高清版| 日本漂亮妈妈7在观有限中子| 丰满性熟妇ⅩXXOOOZZX| 亚洲欧洲无码精品ⅤA| 久久久久亚洲AV无码专区喷水 | 99精品热6080YY久久| 日韩不卡手机视频在线观看| 国产精品AV无码毛片久久| 亚洲AV中文无码乱人伦在线视色 | 熟女性饥渴一区二区三区| 国产精品VA尤物在线观看| 亚洲国产欧洲综合997久久| 久久精品一区二区三区中文字幕| 最新国产成人AB网站| 日韩综合无码一区二区| 国产熟睡乱子伦视频| 亚洲一区二区三区自拍公司| 人妻无码一区二区三区蜜桃视频 | 国产亚洲欧美在线专区| 亚洲人成色A777777在线观| 麻豆精品一卡2卡三卡4卡免费观| 啊宝宝的扇贝真会夹C视频| 性av 丰满av 无码av| 欧美又粗又大XXXXBBBB疯狂| 国产精品扒开腿做爽爽爽| 亚洲AV狠狠爱一区二区三区| 男生把感叹号放进女生的括号 | 一米八五插一米六可以吗| 特级毛片全部免费播放| 两个女人互添下身爽舒服小说| 亚洲AV激情高潮抽搐乱色| 八戒八戒神马2021| 挺进绝色老师的紧窄小肉| 精品国产污污免费网站| 国产精品亚洲VA在线| 中文无码精品一区二区三区| 雯雅婷在工地被民工玩| 久久精品A一国产成人免费网站| YY6080理AAA级伦大片| 亚洲成AV人片在线观看天堂无 | 国产黄 色 网 站 成 人免费| 又湿又紧又大又爽A视频国产| 午夜福利国产成人无码GIF动图| 欧美老熟妇乱人伦人妻| 精品久久人人爽人人玩人人妻 | 欧美日韩中文国产一区| 久久不见久久见WWW免费| 国产AⅤ精品福利一区二区三区| 中国少妇BBWBBW| 五月综合激情婷婷六月色窝| 欧洲肉欲K8播放毛片| 秋霞手机在线看秋免费| 欧洲熟妇的性久久久久久| 免费黄色网站久久精品| 精品国产一区二区三区AV 性色| 大肥波BBWWHBBWW| 中文字幕肉感巨大的乳专区 | 玩弄放荡人妇系列AV在线网站| 人妻少妇无码专视频在线| 欧美黑人XXXX| 欧美人妻一区二区| 欧美乱码卡1卡2卡三卡四卡| 女BBBB槡BBBB槡BBBB| 女人两腿扒开图片大全| 欧美XXXXX高潮喷水| 欧美熟妇精品视频网免费观看| 欧洲无码精品A码无人区| 情人伊人久久综合亚洲| 日本三级强乳伦姧| 色综合天天综合网国产| 天堂А√资源中文在线地址BT| 五月丁香综合激情六月久久| 亚洲Av无码成人黄网站在线| 亚洲精品国产成人AV蜜臀| 亚洲日韩中文字幕一区| 又大又粗又爽ΑA级毛片| 性欧美人与ZOZOXXXX视频| CHINESE老太性视频BBW| 大学生酒店呻吟在线观看| 国产成人亚洲综合无码99| 国产色无码精品视频免费| 激情 亚洲 成人小说 激情| 久久久受WWW免费人成| 男女18禁啪啪无遮挡激烈网站| 欧美最猛黑人XXXX黑人猛交98| 日韩精品专区AV无码| 无码人妻精品一区二区蜜桃不卡| 亚洲AV中文无码乱人伦在线R| 亚洲最大AV资源站无码AV网址| 中文人妻无码一区二区三区在线| TOUGHTESTED硬汉系列| 关灯后在线高清免费观看| 国产性色强伦免费视频| 久久久久久久久久精品电影 | 超鹏97国语在线| 国语自产少妇精品视频 | 国产23在线 | 传媒麻豆| 精品国偷自产在线视频99| 日本亚欧乱色视频在线| 亚洲色成人www在线观看| YY1111111少妇影院光屁| 国产亚洲人成在线播放| 男人女人做爽爽18禁免费| 性饥渴少妇AV无码毛片| 80S国产成年女人毛片| 国产乱人伦无无码视频试看| 大炕上的肉体交换| 国产精品久久成人网站| 久久精品国产精品亚洲蜜月| 漂亮人妻去按摩被按中出| 无码免费一区二区三区免费播放| 亚洲制服丝袜中文字幕在线| 啊灬啊灬啊灬快灬少妇软件| 国精产品一品二品国精日本| 男人边吃奶边挵进去呻吟动态图| 玩弄放荡人妻一区二区三区| 亚洲乱妇熟女爽到高潮的片| 啊宝宝的扇贝真会夹C视频| 国产精品成人VA在线播放| 久久丫线这里只精品| 日本一区二区三区久久久久久久久 | 波多野结衣放荡的护士| 精品久久久久久久免费人妻| 人人玩人人添人人澡东莞| 亚洲色成人网一二三区| 处破女轻点疼丨8分钟| 久拍国产在线观看|